Films

The Sleeping Child

admin 1 jaar
The Sleeping Child / L'Enfant endormi werd geschreven en geregisseerd door de Marokkaans-Belgische Yasmine Kassari. De film won verschillende prijzen, zoals de Trophée du Premier Scénario van het Franse Centre national de la Cinématographie.

As I Open My Eyes

admin 1 jaar
Dit is het veelgeprezen debuut van Leyla Bouzid (dochter van de Tunesische regisseur Nouri Bouzid) dat pleit voor een nobel idealisme, vastberadenheid en uitbundigheid van de jeugd maar ook fungeert als een waarschuwing tegen koppige naïviteit.

Rachida

admin 1 jaar
Deze sterke film over moedige vrouwen werd in Cannes in 2002 voorgesteld in de officiële selectie ‘Un certain regard’ en won vele prijzen op internationale filmfestivals.

Et maintenant On Va Où?

admin 1 jaar
  Dit is de tweede langspeelfilm van de Libanese ster-actrice en regisseuse Nadine Labaki, na de wereldberoemde film Caramel.

Women Without Men

admin 1 jaar
Women without Men schetst de levens van vier vrouwen in de zomer van 1953: een opstandige vrouw in een liefdeloos huwelijk, een jonge prostituee, een politiek activiste en een jonge traditionele vrouw.

Dégradé

admin 1 jaar
Een kleurrijk schoonheidssalon in de Gazastrook is de achtergrond van de debuutfilm van de Palestijnse tweelingbroers Tarzan en Arab Nasser.
Dégradé
Image Ratio
Image Ratio
Image Ratio
Image Ratio
Image Ratio
Image Ratio