Films

The Sleeping Child

admin februari 20, 2017
The Sleeping Child / L'Enfant endormi werd geschreven en geregisseerd door de Marokkaans-Belgische Yasmine Kassari. De film won verschillende prijzen, zoals de Trophée du Premier Scénario van het Franse Centre national de la Cinématographie.

As I Open My Eyes

admin februari 16, 2017
Dit is het veelgeprezen debuut van Leyla Bouzid (dochter van de Tunesische regisseur Nouri Bouzid) dat pleit voor een nobel idealisme, vastberadenheid en uitbundigheid van de jeugd maar ook fungeert als een waarschuwing tegen koppige naïviteit.

Rachida

admin februari 16, 2017
Deze sterke film over moedige vrouwen werd in Cannes in 2002 voorgesteld in de officiële selectie ‘Un certain regard’ en won vele prijzen op internationale filmfestivals.

Et maintenant On Va Où?

admin februari 16, 2017
  Dit is de tweede langspeelfilm van de Libanese ster-actrice en regisseuse Nadine Labaki, na de wereldberoemde film Caramel.

Women Without Men

admin februari 16, 2017
Women without Men schetst de levens van vier vrouwen in de zomer van 1953: een opstandige vrouw in een liefdeloos huwelijk, een jonge prostituee, een politiek activiste en een jonge traditionele vrouw.

Dégradé

admin januari 15, 2017
Een kleurrijk schoonheidssalon in de Gazastrook is de achtergrond van de debuutfilm van de Palestijnse tweelingbroers Tarzan en Arab Nasser.
Dégradé
Image Ratio
Image Ratio
Image Ratio
Image Ratio
Image Ratio
Image Ratio
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail